Året 2019 och Gott Nytt År!

Det börjar vara dags att tänka bakåt vad året 2019 innehöll. Året börjde med att bjuda på en överraskning, jag hade hittat en översättare som skulle översätta min bok till finska, och på sommaren var boken klar.

På våren firades min 40 årsdag med familj och vänner, med en stor fest. Jag hade bjudit mina nära vänner och festen var trevlig.

Sommaren var skön och avkopplande. Hösten kom med en del förändringar på boendet, och det har tagit sin tid att vänja sig med de. Jag vet inte ännu vad min åsikt angående förändringarna är. På något sätt har det varit en tung höst och full av utmaningar, men jag överlevde det också. 🙂

Med dessa bilder vill jag önska er Ett Gott Nytt År! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.