Några tankar

Under tiden jag har bloggat, det vill säga sju snart åtta år, har jag lärt mig att en del människor tror sig känner den som skriver bloggen. Det är oken, i verkligheten har man ett filter som sorterar det som man vill ge ut av sitt liv och själv.

Då har jag en sak som ger ytterligare en utmaning i bloggandet, även om jag vill visa o. lära ut det är min funktionsnedsättning. Det har alltid funnits och kommer att finnas en del människor, som inte vet hur man ska förhålla sig till mig om jag är liten eller stor? Hur ska man prata? Samma fenomen märker jag på en del kommentarer som kommer. Ibland funderar jag oom det är så ännu när man är 40 år, visst känns det gulligt med en del klistermärken på FB, men samtidigt känns lite i överdrift. Jag tycker om smileys men man ska användas med måtta. Ibland skulle jag vilja säga att jag har skrivit en bok. 🙂

Sen blir jag ibland förvånad någon undrar om jag inte kan be om hjälp när det gäller angående mina saker. Det mesta klarar jag om att sköta om egna saker, och ja, jag ber om hjälp ifalll det behövs. Det var några tankar som jag kände att jag behövde skriva av mig.

Ni ska ha en skön kväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.