Ibland lönar det sig att prata

Det har varit mycket om julen nu, har inte haft tillfälle och berätta om hur det gick när vi med mor hämtade termostaten till akvariet från Matkahuolto. Några dagar före juler var vi ut på ärenden, samtidigt skulle vi fara till Matkahuolto efter termostaten o. själv blev jag i bilen för att det skulle smidigt och snabbare. Allt är ju för att spara på tiden. Min mor gick in och hämtade mitt paket, till en början var man petnoga och krävde min närvaro eller fullmakt för att kunna ge ut paketet. Men när man sade att det gått bra att hämta något utan mig, och dessutom har jag en funktionsnedsättning och kan inte skriva. Nu gick det att prata sig bory ur situationen, då fick man ut paketet, ja ibland lönar det sig attt prata. Och termorstaten fungerade precis som det skulle, när den sattes i måndags i akvariet.

Javisst förstår jag mycket väl att det är noggrant gällande att ge ut paket, och det ska vara så. Ibland blir det lite mycket av det goda. Alltid någon gång behövs det en bra talförmåga har jag märkt. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.