Fick lite tid

På dagen var det härligt att få i lugn och ro gå igemom julkapparna. Det var en hel del som jag fick i år igen, måste väl betyda att jag har varit snäll. 🙂

Nu efter maten fick jag lite tid att komma på datorn. 🙂 När jag var på mobilen varnade facebooj mig, att man trodde att mitt lösenord kunde ha blivit stulen och bad mig o. ändra det. Ja, jag gjorde det. Tycker att det är bra när facebook varnar. En gång var det ett liknande fall, då hade kontot blivit avspärrad, troligen var det något hackeri på gång. Avspärrningen fick jag bort, genom att följa instruktionerna.

Tänkte bara säga om det, ifall någon amman skulle råka ut för liknande saker. På nätet kan det vara allt möjligt, nu går jag it bara med sådant jag själv har varit med om.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.