Gemensam Julfest

En stund strax innan jag skulle fara på Julfesten, kom en vän med en julblomma till mig. Vi hann prata lite om hur jag hade, och det var trevligt. 🙂

Nu var det en gemensam Julfest för både boende- och dagliga verksamheten, smått konstig känsla att tänka sig att vi var nu två skilda enheter. Där var ganska mycket människor, kanske ändå inte så mycket folk som jag hade förväntat mig. Det var en trevlig stämning med lite sång och program o. kaffe, jag satt tillsammans med mor och far. Julgubben kom denna gång med en kvast så det gick långsammare att komma, även om man försökte locka med sång. Det blev julklappar också. 🙂

Mor och far kom via mig innan de for hem, jag skickade julklappar med dem. Då blir det inte så mycket att ta med sig i morgon. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.