Ledig dag i morgon, fullt med program

Min kropp känns bättre för varje dag, ömheten har blivit mindre men så pass mycket ändå att jag tar ännu lite värkmedicin. På eftermiddagen frågade personalen ifall jag ville gå i duschen ikväll. Tackade ja till frågan, och samtidigt skulle det vara bra eftersom julfesten är på kvällen, då var det bra att få vara ren. En dusch känns alltid skönt och får håret tvättad, samma sak gjorde det ikväll.

Jag har en ledig dag i morgon och fullt med program. Dagen börjar med ett tandläkarbesök, sen blir det fysioterapi och julfest på kvällen. Ja jag behöver inte fundera ut vad man ska hitta på. 🙂

kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.