Falska e-postmeddelanden

Vid jämna mellanrum får jag falska e-postmeddelanden till min e-mail. Det kan handla om jag har vunnit någon vinst, men min adress saknas och man ber mig vänligen skicka den. Eller jag har fått ett paket, och en del av fraktkostnader skulle vara obetalda.

Nu är jag en som har koll på vad jag har beställt, eller i vilka tävlingar jag har tagit del. Men det fanns en tid då jag var godtrogen och gick på vad som stod i dessa falska meddelanden, och med tiden lär man sig. Nuförtiden kan jag se bara på meddelandets ämnesrubrik, ja då raderas det genast bort. Människor som lurar folk kan vara väldigt skickliga, att få mailen se så trovärdiga ut. Jag vill uppmana dig eller er vara försiktiga med falska e-postmeddelanden. Och senast idag fick jag några stycken som hamnade direkt i roskorgen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.