Tack för respons

Nu vill jag tacka för det respons jag fick, det gav mig en bättre inblivk i mitt bloggande. Trots man vet sin egen stil som man skriver på, ibland hör man andra människors tankar, det är då som osäkerheten kommer. Hur skriver jag egentligen? Jag har och har försökt hålla en viss distans från de som är mera i kontakt med mig.

Jag vill inte såra någon, det är något som är säkert. Kan inte heller utesluta känslor som finns i mig, någonstaans måste de få komma ut. Jobbar hela tiden se och dra gränser på vad som är lämpligt, och det finns alltid tankarna. Nu hoppas jag att det finns förståelser för det.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.