Roligt att träffas

Vad bra att min skjuts var i tid, jag hann hem till och med innan mina vänner kom. Redan innan jag for hem från jobbet kom det ett textmeddelande om jag kunde hjälpa med en julklapps rim, men för stunden kändes det som om att det inte fanns tid för sånt. Det var tur att vi fick gå under tak till julbasaren, annars var det halt, isigt och klottigt.

På basaren köpte jag tre lotter men vann inget. Sedan köpte vi med mina vänner kaffe och en jultårta Det var roligt att träffas o. sitta och prata, därinne var det mysigt, jag fick se flera vänner.

Sen när jag satt i lugnet, tog en titt på meddelandet än en gång. Plötsligt satte jag igång mina geniknölar och fick några meningar, så skickade jag iväg det.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.