Måtte det inte vara alger i akvariet

Ja här hemma möttes jag av grumligt vatten i mitt akvarium, blev lite fundersam över grumligheten. Igår satte jag ju Easy Life medel som skulle rena från föroreningarna i vattnet, och pumpen verkade att fungera relativt bra. En skrämmande tanke slog mig att måtte det inte vara alger, mindes hur jobbigt det var förra gången att få bort algerna.

Sedan försökte jag sätta medlet än en gång, vattnet är fortfarande grumligt hoppas att det börjar bli klarare. Det är väl önsketänkande eller inbillning att jag tycker vattnet kanske skulle ha blivit lite klarare nu. Och så vet jag inte heller om det kunde vara någon orsak till, när termostaten är sönder.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.