Bara på måndagar

Det är okej att fråga om mina saker och tider, jag bor ju på ett boendet för att få den hjälp jag behöver. På det viset blir mitt liv tryggt. Nu förväntar jag mig inte att alla skall minnas när jag har assistenten, sedan kan inte de som är lite nyare i personalen känna mig så bra ännu.

Nu var det en vanlig tisdag, och jag kom hem precis som jag brukar. Då fick jag en oväntad fråga: ”Har du inte assistenten idag?” Blev lite förvånad och svarade: ”Det är bara på måndagar.” Själv förstod jag inte tanken bakom frågan, liksom vad var idén och var det för mycket begärt att få hjälp med eftermiddagskaffet? Jag bor ju här för att få hjälp.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.