Härligt att få prata

Det var härligt och höra att jag hade ett bra musikval, medan maten lagades och jag hade satt på Spotify. Där hade jag gjort en egen lista för julmusik på svenska, finska och engelska, en blandning på gamla julsånger. Musiken fick vara på i bakgrunden, fin stämning medan man sitter och äter.

Denna gång ville jag ta lite mat från mammas, tja, blev på tal hur det ibland kunde vara svårt att hitta på vad man ska laga för slags mat. Nu blev det hemlagade köttbullar. 🙂 Efter maten blev vi med mor och far sittandes vid köksbordet, mor och jag pratar gärna med varann. Det känns alltid härligt att få tala, samtalsämnen kan vara allt från livets allvar till skämt. Från min sida blir det ibland om människors bemötande, och hur de förhåller sig till mig. Åh, blev meningen lite tjatig, är väl trött i mitt huvud nu och tänker inte klart.

Nu efteråt när jag tänker att jag borde ha hunnt presentera en person för mina föräldrar, och nu ångrar jag nästan det. Allt hände så fort, det var utanför butiken och jag höll på att komma ut ur bilen o. satte mig i rullstolen, hann hälsa och byta några ord i förbi farten. Först efteråt sade jag att det var människan som hjälpte med bokens översättning. Ibland känns det som om man skulle vara sen tänd.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.