Toppning av pelargon i december

För några dagar sedan märkte jag att pelargonen som tomtenissen stod under, så stammen hade blivit lite svart. Medan däruppe på grenarna var det grönt ännu. Sedan skrev jag en fråga kring det i en pelargongrupp på facebook. Det kom svar att det kunde vara röta, man bad mig att ta sticklingar från det friska delen.

Igår på förmiddagen tog vi med personalen några gröna toppar som ska bli till sticklingar och lade dem i ett vattenglas, som står nu på fönsterbrädan. Ja, det blev toppning av pelargon i december, får se hur det kommer att lyckas. 🙂 Sedan slängdes plantan bort.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.