Det blev lite fler julklappar

Trodde att jag var färdig med julklapparna, men när jag satt och surfade på nätet föddes det idéer till några fler. Här blir jag tyst att det inte blir avslöjad vad det blev för klapp, små hemlgheter före jul får man ha. 🙂

Något som jag kom på att var inget för mig, var när man skulle betala via nätet så var det en klocka man kunde se. Vi säger att det var femton minuter man hade tid på sig att betala, och jag som blir nervös av mindre. Och nu när jag blev tvungen att se den tickande klockan, kände jag hur jag blev mer nervös när pinkoden för att köpet skulle bli bekräftad, men jag hann och klarade att betala. 🙂 Nu är jag färdig med mina julklappar. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.