Får se om timern skulle fungera nu och dramatiskt dag i politiken

Ja den nya timern fungerade till en början bra, men för en vecka sen började det att bråka. Tiden som man ville att akvarielampan skulle vara på, men så släcktes den för tidigt. Det var flera människor som försökte ställa in den, nu ikväll var min far och försökte men lyckades inte. Sen var det en personal som ville testa att ställa min timer, får se om timern skulle fungera nu, tillsvidare har lampan hållits på.

Det har varit en dramatiskt dag i politiken, när Finlands statsminister Antti Rinne (SDP) avgick o. samtidigt landets ett halv år gamla regering. Man förlorade förtroende för statsministern som ansågs inte ha talat sanning när det gällde posten och poststrejken.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.