Vad bloggar jag om?

Vad bloggar jag om? Den frågan får jag ibland. Jag brukar svara , att hur det är att leva med en funktionsnedsättning. Min blogg ger inblickar om mina stunder med glädje, känslor och mindre bra eller när det känns orättvist.

Min funktionsnedsättning ger sina utmaningar, jag behöver ganska mycket hjälp men sen klarar jag mig på egen hand. Jag vill bli bemött som en normal person, där förekommer det vissa problem som beror på grund av mitt sätt att tala. Men det är en kamp som fortsätter och fortsätter, som hindrar mig från att leva.

När jag började skriva bloggen, hade jag inga stora förväntningar och ville prova hur det är att skriva. Nu vet jag att bloggen är omtyckt, det är bara en del av mig som jag skriver om och annat har jag för mig själv och familj o. vänner. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.