Oj jag halkade från duschstolen och vaccination

Nu var min taxi lite tidig, att jag var en stund vid simhallen innan inhopparen kom. Ja om jag inte har sagt tidigare, så idag kunde jag konstatera att den bökiga duschstolen inte är min vän. Jag försökte stå upp på golvet och dra på mig simdräkten men på något sätt var hela min kropp hal och jag halkade, så vips låg jag på golvet på duschavdelningen. Då tänkte jag: ”oj jag halkade från duschstolen.” Det kom några människor och hjälpte upp mig. Dagens vattenterapi gick bra. Nytt var att jag simmade nästan själv med lite stöd från min fysioterapeut, som var vid min sida. 🙂

Vet inte varför människor tror att jag vill smörgåsen i bitar, eller över huvudtaget att jag vill äta bröd till maten. Försökte vara vänlig och förklarade att jag inte ville ha brödet i bitar eller ha något bröd alls, irritationen kittlade i min röst men höll mig lugn. Sedan öppnade vi med inhopparen min nya Tro, Hopp och kärlek. 🙂 Visst är de fina, de bli ju lillajul, och då får man börja pynta till julen. 🙂

Vi var med mot och far o. tog vaccinet mot influenssa. Vaccinationen gick fort och vi fick genast gå in. Jag är bara lite öm i armen. 🙂

kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.