Tänkte ha en hemmakväll

Det har varit lite kyligare väder med några minusgrader och lite halt. Fick aningen längre hemväg sådär en halvtimme. Ikväll skippar jag allsången, eftersom i morgon blir det lite hoppande av och an. Först ska jag på vattenterapi och lite senare ska jag med mina föräldrar o. vaccinera mig mot influenssa, då tänkte jag ha en hemnakväll. 🙂

Morgondagens skjuts till simhallen blev redan beställd, tyvärr använder jag inte nu den allmänna servicelinjen. ja det här är mitt val. Lyckades att ta mig i kragen och lade med personalen på en tvättmaskin, har inte kommit mig att lägga på tidigare i veckan.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.