Sittardag

I morse ringde personalen och beställde Vippariskjuts åt mig till eftermiddagen . Det var två olika tider att välja på och jag tog den tidigare tiden. Ifall jag hade tagit den senare så hade jag blivit tvungen att vänta nästan en timme, och det var inte så lockande.

På jobbet blev det en sittardag, när vi trodde med mina arbetskamrater att ett nytt bord skulle komma, ja den kom men sattes inte på plats. Människorna som kom med bordet så fick något o. gick bort, och sedan såg man dem inte mer. Nu var bordet så pass i vägen att det var svårt för mig att komma till mitt skrivbord, att det var ingen idé att försöka gå och jobba. Ibland förvånar man sig över hur en del kan lämna någon uppgift sådär bara, och här ser man hur olika vi är.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.