Först nu sätter jag mig vid datorn

Det är först nu jag sätter jag mig vid datorn. När det gäller mig och mobiltelefon eller datorn, om det finns annat att göra och då gör jag det. Visst kan jag kolla mobilen någon gång och ibland bloggar liksom idag jag gjorde med förra blogginlägget. Jag umgås med människor när det finns möjlighet, ja inte hela tiden men då håller jag inte på med telefonen.

Nu går mina tankar till morgonens minidokumentär jag såg på TV:n, handlade om ett barns spelberoende. Det var ganska allvarligt problem och samtidigt sorgset. Hur beroendet hade uppstått vet man inte, eftersom föräldrarna hade inget större intresse för mobila appararer. Nu finns det olika barn och ungdomar, man ska inte dra alla över en kam. Personligen tycker jag att det är synd, när det kan finnas beronden även hos barn.

Ni ska ha en skön kväll. 🙂

Kram 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.