Helgen är välkommen

Hann läsa lire ÖT på online i morse, innan pesonalen kom och hjälpte mig. Läste att idag var 20 år sedan bomben exploderade här i lilla Jakobstad. I sin korthet handlade det om en hämnd, och till slut sprängde gärningsmannen sig i luften i stadens centrum. Själv hade jag gått på samma gara som detta hände bara en timme före, så gick jag på fysioterapi. Nå, det var kanske inte det muntraste sättet att börja morgonen med.

Det var igen en mörk, grå och mulen dag, senare kom det lite regn också. Jag tog en snabb och kort trampning. Sen for vi med handledaren över till dagliga verksamheten och se om mina mjölk o. bröd fanns där. Ja jag fick nog, fick höra att min matbeställning inte hade kommit fram till köksan Då blev man lite förvånad. Nu måste vi se till att papret kommer ända fram i fortsättningen.

Arbetsdagen gick bra, lite mera jobb. Själv var jag klar för helgen, så den är välkommen nu. Jag är hos mor och far, och ska ta det lugnt.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.