Längre åktur

Med elrullstolen körde jag lite till en annan plats in i Vipparin, när en av bänkarna var nere o. jag trodde att den hölls inte uppe och vågade ej köra rakt fram. Ja det blev en längre tur, passagerare kom och gick medan jag satt på, När det blev min tur att stiga av, så tänkte jag inte komma mig ut ur bussen. Såg inte vart bakhjulen svängde sig, försökte att backa men nej det gick inte. Fick be sen att människorna skulle akta eller flytta på sig, så jag inte körde på fötterna. Min fysioterapeut hann se hur jag försökte och hade mig, nå till sist lyckades jag att komma mig ut.

Det blev en snabb kaffe innan vi började med fysioterapin. Nu önskade jag avslappning och tänjning, som var det vad jag behövde.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.