Den här veckan har det varit mycket

På något sätt har det varit mycket den här veckan. Lite extra nästan varje dag, som man inte har förväntat sig, så det är skönt att helgen är snart här.

Livet får inte vara för lätt heller. Märkte nu ikväll att mina matvaror fanns inte i kylskåpet, en del hittade handledaren som hade sökt i hela huset. Mjölken och brödet är ännu mystiskt försvunna, det ska redas ut i morgon.

Ikväll kom far med en ny timer till akvarielampan, som hade gått sönder. Den nya timern ställdes in, och nu får jag se om den fungerar. Jag känner att min energi börjar ta slut, orkade inte trampa ikväll. Det som gjorde mig glad var att jag kunde byta ut till en annan dag för nästa veckas assistans, och kan gå på vattenterapi.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.