Paketering och rengöring av akvariepumpen

Nu på eftermiddagen kom jag hem i tid, hann ta en kaffe i lugn och ro. Min far kom med Julpapper till mig, jag har inte hunnit eller vågat beställa något nu när poststrejken är igång. Det passade bra när inhopparen skulle komma, så vi hade tid att paketera. Ja det var skönt att få julklapparna paketerade, vet att jag är tidig men, men sådan är jag. 🙂

Sedan började jag med inhopparen rengöra akvariepumpen, som var bra att göra det. Nu är pumpen och filtret ren o. fin. Ja det känns alltid bra när man hinner göra en hel del. 🙂

Dagen var mörk, grå och mulet, med plus fyra grader. Luften har varit fuktigt.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.