Kommentarer som känns nästan onödiga

Det händer sig att människor säger först och tänker sen vad de sade, ja det kan vara att jag är väl överkänslig. Då ska man inte förvänta sig att jag skall hålla tyst och säga inget.

Idag hörde jag några kommentarer som känns onödiga: ”Ja jag förstod inte ditt tal nu, blir kanske van liksom de andra.” Det var någon ny människa som kom med lunch åt mig. Eller när jag inte kom ihåg hur mikrovågsugnen fungerade, och man råkade komma in i lägenheten och fick visa. ”Du använder väl mikron inte så mycket.” Visst använder jag men det är andra som tar hand om det.

Åh, ibland känner jag mig knasig överkänslig. Jag är ju bara en människa med en funktionedsättning som råkar vara mer synlig än en del andra funktionshinder.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.