Det gick ju fint

Efter lunchen fick jag ett samtal från tandläkarkliniken om en tid, man ringde i och med posten strejkar fortfarande. Först bjöd man ut en tid genast klockan åtta på morgonen, då sade jag att det var lite väl tidigt och frågade om det fanns någon annan tid. Man var förstående och hittade en tid, även om det gick framåt närmare julen. Jag kände mig glad över att samtalet gick bra, tyckte att det gick ju fint. 🙂

Den här dagen har jag försökt ordna dagsprogram för veckan, ibland är det knepigt och när det är frågan om flera personer som det ska passa för. Något fick jag att gå ihop.

Medan jag satt och väntade på Vippari,kom det en person fram och började prata med mig. Säkert var man snäll och trevlig men när talet handlade om öl och droger, började det kännas smått obekvämt och jag drog mig undan med elrullstolen. Några från socialcentralen hade sett situationen och bad denne vänligt gå ut, jag var tacksam att få hjälp. Varför dras jag till märkvärdiga typer? 🙁 HA HA!!

Kram 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.