Var på en god soppa och Audispray

På eftermiddagen var jag med mina föräldrar bjudna till våra vänner, det var trevligt att träffa andra bekanta också. Vi fick en god fisksoppa och pannkaka till efterrätt. 🙂 Det var en mycket trevlig stund hos våra vänner. :

Sedan körde taxin via mina föräldrar, så fortsatte jag vidare hem till boendet. På kvällsmålet åt jag bara en frukt och drack te, behövde ingenting mer

I torsdags innan mina öron sugna från vax, köpte mor Audispray åt mig då bestämde jag mig för att börja använda det regelbundet. Nu ikväll satte jag i öronen eftersom jag i duschen i morgon, hoppas att Audispray håller vaxet borta.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.