Oj så skönt

På eftermiddagen kom mor efter mig, vi hann vara en stund på stan före mitt läkarbesök. I Hantverkarboden hittades det en bordsmodell med Tro, Hopp och Kärlek åt mig, just då regnade det så jag satt i bien och väntade när mor var och köpte det.

Läkarbesöket gick bra som alltid. Jag nämnde om allt som jag ville skulle komma med i intyget. Till exempel att jag vill att fysioterapin ska ske hemma hos mig, i en miljö där jag kan bättre slappna av. Sen pratade vi med mor om mina öron, läkaren såg med lampan att det fanns en hel del vax ännu. Och man tyckte att vi skulle gå och suga bort vaxet, så gjorde vi samtidigt lite nytta. Ja vaxet kom bort och ganska bra mycket. Mor höll i mitt huvud, lite sjukt tog det men jag klarade det bra. Oj så skönt det få bort allt vax, nu kunde jag faktiskt höra, hade inga ljud. Jag var så tacksam och glad att ha fått hjälp med öronen.

Senare fick vi på boendet besök av en före detta handledare. Det var så roligt att ses och prata en stund. Ikväll trampade jag något på 8, 9 km på 334 minuter. Sen före duschen satte vi med personalen en rengörande ansiktsmask åt mig.Det kändes bra och jag var nöjd att jag hade satt .masken på. Ett litet surrande ljud kom efter duschen men det är inte störande. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.