Svar och råd

Det kom på dagen ett svar från Hantverkarboden, att det finns bordsmodellen med Tro, Hopp och Kärlek både i rött och vitt. I mailet fick jag veta priset också. Sedan svarade jag och tackade för informationen.

Jag håller ju på och ordnar mina papper till Folkpensionsanstalten, känner en lugn när jag far och får läkarintyget förnyat i morgon. Tidigare har det gått att man har ansökt om terapierna och samma läkarintyg har dugit men nu har Fpa blivit kinkig med detta. Och även om det skulle stå i pappren att intyget gäller en viss tid, så kan Folkpensionsanstalten kräva ett nytt. mitt råd är att det är säkrast och gå till läkaren o begära ett nytt intyg. Det har jag lärt mig under den senaste tiden. Senast idag hörde jag ett fall, där det var frågan om läkarintyget skulle vara giltig eller ej.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.