Hurra, det kom ut vax!

Vet inte hur länge jag satt och kämpade med ett blogginlägg som bara hoppade och hade sig, till sist hamnade det i papperskorgen. Å andra sidan blev det små avbrott när jag skulle blogga

I allmänhet hjälper jag andra människor, om det är bara möjligt Nu ikväll fick jag en förfrågan om jag kunde beställa en läkartid i morgon, när jag är hos läkaren. Nu blev jag tvungen att säga nej, det kändes som om jag behövde först hjälpa mig själv och tänka på min hälsa. Ett faktum är att sekretesslagen kommer emot, så det hade inte gått heller.

Jag hann göra mycket ikväll, tvättade kläder, böt sängkläder, min tvättkorg var nästan tom i ca tio minuter. Sjuksköterskan kom och spolade mina öron, och hurra, det kom ut vax! 🙂 Nu fick man spola med vatten flera gånger, det kom vaxklumpar. Jag hör bra, lite efterljud har jag men det är mycket mycket bättre. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.