Fysioterapi och satte terapiansökan in i kuvertet

Fysioterapin blev flyttad från torsdagen tills idag, eftersom jag har ett läkarbesök då. Jag ska laga nya papper för att få en ny rehabiliteringsplan från Fpa.

Idag ville jag inte ha någon balansträning, min balans har varierande men jag vet inte om det beror av öronen. Terapin var bra i alla fall. När vi hade slutat gav min fysioterapeuten mig rapporten, som jag tar med till läkaren.

Lite senare kom min mor till mig, och hade kuvert med sig. Jag skrev namnet under på terapiansökan (som jag hade fyllt på förhand) och vi satte in i kuvertet, mor lovade föra det direkt till Fpa. Det är osäkert med postgången nu när posten strejkar. Ja det känns skönt när ansökan kan lämnas in.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.