Var är logiskt tänkande?

Jahapp, mycket har jag fått vara med om när jag har åkt den allmänna VIP-servicelinjen, men dagens hemfärd tog nästan priset av allt. Vippari körde förbi boendet, då tänkte jag: ”Okej, man kör en bit längre fram och låter en kund stiga av, och nästa stopp är mitt.” ja eller det brukar vara så. Sedan svängde bussen inpå den stora vägen, körde sedan till en skola och hämtade några elever Först sen blev det min tur.

Det här känns lite otroligt, eftersom jag var ett par hundra meter ifrån mitt boendet, men var tvungen att åka en stund till. Alltså, var är logiskt tänkande? Själv tycker jag att det skulle ha varit logiskt och praktiskt att lämna mig av, när man en gång i närheten. Nehej, alla tycks inte tänka så,

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.