Mera Ceridal och fotvård

På dagen kom det ett textmeddelande om kvällens Näsdagen” eller ”Näsdagen, ” en välgörenhets kväll för barn i U -länder och som sänds på TV. Så kunde man skänka 10 euro genom att svara SKÄNK10. Jag har alltid gett en slant, det gjorde jag nu också.

När jag hade kommit hem från jobbet, kom sjuksköterskan och tittade i mina öron. Det som var förvånande att det hade kommit mera vax, vi funderade med handledaren om man sätter Ceridal idag och i morgon bitti så försöker man spola öronen på nytt i morgon. Jag beskrev ljudet i huvudet också.

Senare på eftermiddagen löste jag ut mitt presentkort till Cosmtique som var fotvård. Jag kände fotvårdaren och man kom hem till mig som var ganska skönt. Fotvård är alltid härligt, mina fötter var relativt lugna, trevligt att småprata medan fötterna pysslades om.

Kram

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.