Trevligt att komma iväg till allsången

Det är nog konstigt hur höstens eller skall man säga vinterns första kyla känns lite extra kallt, idag var det minus sex, sju grader. Naturen är vacker med lite rimfrost med sin vita färg, solen visade sig lite grann också.

På eftermiddagen var det lite osäkert med personalstyrkan ikväll när jag frågade vem som var på jobb, och nöjde mig med svaret. Lite före halvfem kom man och undrade om jag ville följa med på kvällens allsång, jag sade gärna om någon annan vill fara på det. Vad bra att det fanns två personal ikväll, och man hade möjlighet att fara. Nu ville jag sitta och äta i min lägenhet men tog maten från huset. Plötsligt ringde det på dörren, det var en handledare som kom med sin lilla flicka och hälsade på. Det var roligt att träffas. 🙂

Det kändes trevligt att komma iväg till allsången. Ikväll var det mycket folk, det var några nya sånger. Jag tycker om att sjunga.

Nu sitter jag med bummullstussar i mina öron, har fått Removax droppar i dom. Jag hoppas att vaxet kommer bort i morgon bitti, när de ska bli spolade. Annars mår jag rätt så bra. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.