Tur i oturen

I morse kändes det som om jag behövde fara med mina öron till Jouren igen. Jag ringde till jobbat och hemvården att jag är borta idag. Personalen gick och ordnade saker o. var borta en stund, följande gång man kom in till mig så fick jag veta att från jobbet hade det kommit ett samtal. Hissen fungerade inte på grund av gårdagens strömavbrott, och att jag inte kunde komma till arbetet, så det var tur i oturen kan man väl säga. 🙂

Till en början verkade det som om vi skulle ha kommit ganska snabbt till läkaren, men det kom väl ett akut fall i mellan så det tog lite på två timmar innan vi med personalen kom in. Läkaren var trevlig och pratade med mig, själv berättade jag om mina symtom. Man tittade i mina öron och konstaterade att det fanns mycket vax där, rekommenderade att sätta Removax droppar och spola dem.

Här hemma på boendet funderade jag med sjuksköterskan, att vi sätter Removax droppar ikväll, norgon bitti och kväll, så på torsdag morgon spolar vi öronen. Det låter som en bra plan. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.