Envis telefonförsäljare

Tror att det finns många andra än jag som inte villiga att prata med telefonförsäljare, ni får rätta mig om jag har fel. Tidigare skrämde jag väl en del försäljare med bara att svara, de förstod inte vad jag sade och satte luren på. Det var ju ett bra knep att bli av med dem. Tyvärr fungerar knepet inte längre, antagligen talar jag nuförtiden för tydligt, eller borde börja prata svenska och dialekt. Då skulle mitt tal bli obegripligt att förstå. 🙂

På förmiddagen ringde en telefonförsäljare, som var envis och förstod inte att sluta. Gång på gång sade jag att jag hade inte tid o. prata, och i lurens andra ända hördes det: ”Men det tar en minut bara.” Till slut kände jag mig smått stressad och stängde av samtalet. Så går det om man inte tror eller gör som folk säger.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.