Kedjereaktion

På dagen pratade jag med assistenten och vän, som hade fått meddelande av inhopparen som skulle ha kommit i morgon men hade fåttt förhinder. Själv fick jag samma meddelende, när jag skrev om morgondagens vattenterapi. Jag sade att det var kanske bäst och annullera assistansen i morgon, insåg att jag inte var i sådant skick o. träffa någon ny människa på grund av min dåliga hörsel just nu.Man lovade att annullera det. Ibland blir det en kedjeraktion.

Sedan talade vi med min vän om annat också, hur har jag mådde. Jag fick några namn på droppar som kunde hjälpa mot mitt öronproblem. Nu börjar jag bli trött på sjåset i mina öron, men vi kommer att prova med dropparna.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.