Internet ger många möjligheter

Alla vet vi hur bra internet är och ger många möjligheter, sen har nätet sina nackdelar också. Nu tänkte jag koncentrera mig på de goda sidorna internet har, som gör mig till vem som helst , en människa som sitter framför datorskärmen eller driver bloggen om att ha en funktionsnedsättning.

Jag kan shoppa, eller beställa skjuts åt mig. Nu ikväll ordnade jag skjuts till nästa helgs kalas. Internet ger en frihet, samtidigt är det skrämmande lätt att komma åt information som inte berör alla människor. Här blir sekretessen lidande. Ja jag kom ändå lite in på negativa sidorna, även om jag inte skulle. Med nätet är jag en självständig kvinna / tjej. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.