Vad bra att det fungerar

Alltid när jag har något problem var det med mobilen eller datorn, brukar jag skriva och fråga till min bror liksom nu ikväll. I svaret bad han mig att gå inpå ljudunställningarna som jag gjorde och kolla att allt var på. Märkte sen att jag inte kunde sätta volymen högre, kom på att en volymapp kunde ha ställt till något problem o. testade att avinstallera den. Och efter det fungerade ljudet precis som det skulle, vad bra att det fungerar igen. 🙂

Här blev det bastukväll som passade bra efter en regnig dag. Skönt att få vara inne i bastuvärmen. Till kvällsbiten blev det grillad knackorv och sallad. Sen kom jag till mitt rum, nu testade jag den andra vägen och installerade samma volymapp som jag tog bort, och nu var det inga problem med ljudets hållbarhet. Jag är ju en lustig filur. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.