All Helgona, mulet och grått

Ja dagens väder är väl typpiskt för att vara All Helgona, mulet och grått och ibland har det kommit regn, snöblandat regn. På förmiddagen kom mor efter mig till dem.

Vi satte ännu Remo vax droppar i det vänstra örat, den här gången låg jag på sängen medan dropparna skulle verka. Under tiden lyssnade jag på ljudboken Michelle Obamas historia, en intressant bok. Vid spolandet av örat kom det lite vax bort, har haft mindre av värk i mitt högra öra som är ju bra.

Annars har det varit en lugn och skön dag. Promenerade till andra sidan av huset och såg på blommorna, de mådde bra även pelargonerna under trappan. 🙂

Nu har jag märkt att ljudet på mobilen hålls inte på, utan slår vibrationen på. Försökte starta om telefonen, ljudet hölls någon stund på men sen slog det om till vibrationen, vet inte vad det är för fel. Nu hör jag inte när telefonen ringer och det är inte så roligt.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.