En tripp till Jouren och 1:a november

Det var ju kul att vakna med örvärk, som har värkt lite från och till sen i onsdags men nu var det lite värre. Och sjukskötaren sade att det högra örat såg aningen rödare än igår kväll, sen bestämde för att fara till Jouren och visa upp örat. Det blev att jag ringa till jobbet, sen avbokade jag Vippari och hemvården. Nu idag den 1:a november 15 år jag har varit i arbetslivet.

Vid Jouren gick det relativt snabbt, lite på en timme så var det klart. Inne hos läkaren bad vi med personalen om att få en som tolkade till finska, och då kunde man hjälpa med mitt tal ifall det behövdes. Först visste läkaren inte vem av oss som var patient, handledaren eller jag, men man bemötte mig bra måste jag säga. Man tittade i mina öron, sen sade man att jag skulle äta Burana mot värken.

På hemvägen var vi via apoteket och köpte Burana.

Ja det blev en tripp till Jouren, och kom hem med Burana. Hoppas att det hjälper. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.