Vad härligt att öronen håller på och bli bättre

Ja jag vet att det kanske blir tjatigt, om att läsa hur jag mår Då kan jag säga att det är fritt fram och välja det man vill läsa, till exempel har jag vänner som följer min blogg och vad som händer i mitt liv. Och sen är det roligt att skriva.

Idag känns det som om jag har börjat höra mycket bättre nu, och vad härligt det känns att öronen håller på och bli bättre. Visst tog det sin tid, och jag är inte som tycker om att vänta. Sätter fortfarande Ceridal i mina öron på morgnarna och kvällarna, men det har faktiskt hjälpt. Det är kanske därför jag vill vara social nu och ringer eller skriver runt, ja vem vet när det är frågan om mig. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.