Tar hand om de som står mig nära

Ja jag känner många människor och många känner mig. Alla kan jag inte komma ihåg. Tiden finns tyvärr inte att hålla kontakt eller så finns inte orken, ifall det är saker som är på gång tar energi från mig.

Alltid när jag får tid eller lust att prata så ringer jag mina vänner, eller skriver textmeddelanden. Bara för att visa att jag har dem i mina tankar och jag bryr mig om de. Sen gör det inget om jag får inget om svaret inte kommer direkt, men jag kan vara envis. Vet inte om det är en bra eller dålig sida av mig, men de som har mig till vän borde veta svaret.

Man kan väl säga, att jag tar hand om de som står mig nära. Mer skulle jag vilja hinna med, ja om tiden kunde trollas fram. Jag får nöja mig med det som jag har möjlighet till att göra.

Kram 🙂

Bildresultat för hjärta

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.