Kvälls shopping

Det tog en stund innan jag kom ihåg att blogginläggen inte kom automatiskt upp på Facebook sidan såsom det brukar göra, och därför kom de i en annan ordnings följd. Vilken tur jag kom på saken och delade via bloggen, då tänkte jag inte alls på ordningen.

Ikväll när jag hade behövt topsy, ja men då hade bomullstickorna tagit slut. Och något lager hade jag inte, ganska typiskt när man skulle behöva. Det är klart att jag hade kunnat be någon gå och handla, men det var ett som annat jag behövde ha. Sedan blir frågan att hur kul är det och säga: ”Ja, det där och det skulle jag behöva.” Man skulle nog få värre fnatt med mig, antar jag. 🙂 Nej, det var nog bäst att jag satte mig vid datorn, så blev det kvälls shopping på nätet istället.

Den som funderar om jag får lång tid. Svaret skulle bli, 🙂 ALDRIG! 🙂 Jag skulle nog gärna ta emot extra tid, tror knappast att någon kan ge mig det.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.