Varför skulle det hända mig?

Undrar om jag har sagt att mitt liv skulle vara tråkig, eller det händer ingenting. Då skulle det inte handla om mig antar jag. Måndag, idag och skulle ta taxi till simhallen och skulle ha inhopparen som var o. följde med för en vecka sedan. Nu var jag själv i tid, men ingen bil syntes till och klockan närmade sig tolv. Så bad jag vaktmästaren hjälpa mig att ringa taxichauffören som lovade komma. Vet inte om man hade glömde bort mig eller inte. Varför skulle det hända mig och just idag?

Jag kom äntligen fram något efter kvart över tolv, det kändes lagom trevligt att ha någon som väntade på mig. Tja, jag blev fem minuter försenad från min vattenterapi, ändå kände jag mig lite irriterad när vi med personalen kollat att skjutsen var okej. Allt gick nog bra. Vattnet kändes bara lite kyligt.

När vi åkte hem så hade det börjat snöa, i morse var det någon minusgrad. Här hos mig gick det bra. Idag känns mina öron kanske lite bättre, som är en lättnad. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.