Efterlyses österbottniska familjer med CP-skadade barn!

Jag var själv närapå att kommentera detta inlägg, men då såg jag att det var frågan om barn och jag är ju vuxen. 🙂 Nu vill jag dela här på bloggen. Om du/ ni vet om någon familj med ett CP-skadat barn, så hör av er till Heidi.

Efterlyses österbottniska familjer med CP skadade barn! ”Vi känner oss ganska ensamma och det vore skönt att ha några andra familjer att byta tankar med. Att barnen skulle ha någon i samma situation att leka med. Dom familjer vi känner finns i Helsingfors och det är lite för långt borta” Såhär lyder det när två familjer med flickor i åldern (snart 3 år) och 8 år söker kamratstöd. Ifall du känner att du hör till målgruppen eller känner någon som gör det hör av dig till heidi@projectliv.fi! Tillsammans

// Familjer med långtidssjuka barnKAMRATSTÖD

Heidi Lindeman

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.