Testar med Ceridal

Det är väl bara att vänja sig vid att det blir tidigare mörkt på dagarna nu, dagen var mulen och grå med lite regn,Ikväll fick jag skjuts hem av min far . Senare pratade jag med sjuksköterskan om problemet med öronen, man tittade med lampan i öronen. Allt såg bra men där fanns lite vax ännu. Då funderade jag själv om det skulle löna sig, att testa med Ceridal som är en oljebaserad vaxupplösande medel, handledaren var av samma åsikt som jag. Och medlet lades genast i mina öron. Det lät bra tyckte jag, sen fick jag hjälp med att ändra klockorna.

Senare på kvällen kom min bror och ändrade timern på akvarielampan. 🙂 På samma gång fick jag prova längden på benvärmaren som min svägerska stickar åt mig. Längden var ganska bra. Digiboxens klocka ändrade jag själv, så nu har jag alla mina klockor i vintertid

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.