Det var på tiden

Det kan vara något år sedan som jag bad om att få en ny bokställning, att ha lapparna på och jag blev lovad en. Tiden har gått och vid några tillfällen har jag frågat staden (handikappvården) hur det har varit med bokställningen, den gamla har blivit allt trasigare. Ja idag brakade min gamla bokställning totalt ihop, så jag fick ta lapparna på bordet. Min arbetskamrat skickade ett mail till staden om att jag skulle behöva en ny ställning. På eftermiddagen kom det ett svar, att man hade beställt en ny åt mig. Det var på tiden, och bra att saken rör på sig.

Idag ville jag ha lite lugnare fysioterapi. På något sätt har jag haft sämre hörsel i några dagar, både igår och idag hade jag huvudvärk som visserligen gick bort med värkmedicin. Tycker att hörseln har blivit lite bättre, bara lite sjåsande i öronen. Känns konstigt eftersom några andra symptomer har jag inte haft.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.