”Ta mig på allvar då”

På den senaste tiden har jag hört att Vippari har fortfarande kommit på måndags eftermiddagarna till mitt jobb, även om det har blivit annullerad för snart ett år tillbaka. Det är svårt att förstå varför budskapet inte går fram. I morse medan jag väntade på min skjuts, nämnde jag för en personal om saken och undrade om man borde ringa till centralen, Svaret jag fick, var att man inte förstod sig på Vippari systenet. Tänkte jag för mig själv. ”Ta mig på allvar då.” Att det kan reta mig när folk står och rycker på axlarna, och förväntar sig att jag ska vara nöjd med situationen.

Nu vid kvällsmålet bad jag att personalen skulle kolla angående mina skjuts, samtidigt tog jag upp detta med Vippari. Och man lovade ringa till centralen. Det känns alltid bra när man tar mig på allvar.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.