Finns det intresse?

Nu ville jag dela detta, ifall det finns intresse för ett jobb som personlig assistent.

Alexandra Hartvik‎ Lediga Jobb/Jobbsökning i Österbotten

Jag arbetar på ett servicehem i smedsby för funktionsnedsatta. En kvinna har länge letat efter en personlig assistent som åker på t.ex. åminne evenemang, ut å går osv, inget desto mera svårt. Hon är ca 60 år och sitter i manuell rullstol, har svårt att tala ibland men annars kan hon prata bra. Om du är intresserad ta kontakt med mig så åker vi och träffar henne. Hon önskar ha en som är myndig och är ivrig att hitta på saker och har skinn på näsan.
Min tel nummer är +358451877550, om ja ej svarar kan du skicka meddelande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.